Handelsbetingelser

Om os

Vi vil mere end at sælge vin – vi vil også dele historierne fra vinbønderne

Oplev den autentiske stemning, når du besøger Askegaard`s gårdbutik, hvor de importerede økologiske vine ligger på rad og række og gemmer på hver sin fortælling. Alle vine er nøje udvalgt fra bæredygtige vinbønder, der producerer økologisk vin. De landlige rammer, hvor vinen kommer fra, er bibeholdt i atmosfæren hos Askegaard Økologisk Vin, der er beliggende et kort stykke fra Jels i smukke og naturrige omgivelser. I gårdbutikken er du sikret en fortælling om vinen og dens ophav, for vores passion er ikke blot at sælge vin – men også at dele oplevelsen og historien bag.

Betaling

Betalingen foregår over MobilePay. Når varen er bestilt og klar til afsendelse, modtager du en anmodning, og når betalingen er registreret, sendes varen fra Askegaard Økologisk Vin.

Levering

Varen leveres hurtigst muligt, ved ekstra leveringstid informeres kunden inden betaling.
Leveringen foregår med GLS til nærmeste GLS pakkeshop
Fragtprisen ved 6 flasker er kr. 70,-
Fragtfrit ved køb af mere end kr. 499,-

Moms og afgifter
Oplyste priser og beløb er inkl. 25 % moms og inkl. gældende afgifter.

Reklamationsret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevare ikke omfattet af returret, hos Askegaard økologisk Vin giver vi dig dog 14 dages ombytningsret eller pengene tilbage, dog eksklusiv leveringsomkostninger. Aftalt altid evt. returnering med os først.

Askegaard Økologisk Vin yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed.

Hvis du mod forventning skulle være utilfreds med din vin, kontakt os da venligst, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at finde en løsning.

Personlige oplysninger og datapolitik/cookies
For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale fra Askegaard Økologisk Vin. De afgivne oplysninger opbevares elektronisk af Askegaard Økologisk Vin. Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.

Vores vinvalg

Det har fra starten været vigtigt for os at forhandle vine, som vi selv har smagt og valgt. Derfor besøger vi altid vinbønderne for at smage deres udvalg og se deres vingård, før vi vælger at tage en ny ind i sortimentet. Stemningen omkring vinsmagningen kan gøre meget for en vin, men smagen og kvaliteten skal også være der, når vinen åbnes til en helt almindelig middag en kold novemberdag. Den nøje udvælgelsesproces for Askegaards vine gør, at vi har et exceptionelt godt kendskab til hver enkelt flaske, som du finder i vores gårdbutik og på webshoppen.